اطلاع از نحوه و چگونگی راه‌اندازی اتاق سرور در مراکز درمانی اهمیت زیادی دارد. بیمارستان‌ ها و مراکز درمانی دارای سیستم‌ های پیچیده هستند و نیاز است، تا داده‌ ها در کمترین زمان منتقل شوند. به دلیل حساسیت زیادی که این مراکز دارند، باید زیرساخت‌ های قدرتمندی نیز جهت پردازش و ذخیره سازی داده‌ ها ایجاد شود. اتاق سرور در این مکان‌ ها باید به گونه‌ای ساخته شود، که عملکرد، امنیت و کارایی سیستم‌ ها را تضمین نماید. در ادامه بیشتر درباره چگونگی راه‌ اندازی و ایجاد اتاق سرور در مراکز درمانی برای شما صحبت می‌ کنیم.

چگونگی راه‌ اندازی اتاق سرور در مراکز درمانی که باید از آن اطلاع داشته باشید.

در این قسمت تصمیم داریم در مورد چگونگی راه‌اندازی اتاق سرور در مراکز درمانی و مراحل و نحوه آن بیشتر برای شما صحبت کنیم. انجام این کار باید طبق مراحل زیر پیش برود؛

1. انتخاب یک مکان مناسب

در اولین مرحله باید اتاق سرور را در مکانی انتخاب نمایند، که از نظر دسترسی ایمنی و شرایط محیطی ایده آل باشد. توصیه می‌ کنیم اتاق سرور را دور از بخش‌ های شلوغ و در طبقات پایین‌ تر که رفتن به آن راحت‌ تر بوده و دور از دسترس عموم قرار دارد، انتخاب کنید

2. طراحی فیزیکی و معماری

در مرحله دوم باید یک نقشه دقیق از اتاق‌ ها، مکان تاسیسات و موقعیت تجهیزات آماده کنید. طراحی معماری و فیزیکی باعث جلوگیری از ایجاد مشکلات شده و به بهره‌ برداری بهینه از فضا کمک می‌ کند.

3. نصب سیستم‌ های سرمایش و تهویه

سومین گزینه از چگونگی راه‌اندازی اتاق سرور در مراکز درمانی مربوط به نصب سیستم‌ های سرمایش و تهویه است. به دلیل گرمای زیادی که این دستگاه‌ ها تولید می‌ کنند نیاز به محیطی با دمای خنک و سیستم تهویه دارند، تا با این کار از خرابی تجهیزات جلوگیری شود.

4. نصب یو پی اس و تجهیزات برقی

در این مرحله نیز نیاز به نصب UPS و تجهیزات برقی جهت تامین برق در مواقع اضطراری است. همچنین باید مدارهای الکتریکی به گونه‌ ای نصب شوند، که سرورها در هر شرایطی به منبع انرژی دسترسی داشته باشند.

5. نصب تجهیزات شبکه

این مرحله نیز حساسیت خاص خود را دارد به طوری که اتاق سرو باید به شبکه بیمارستانی وصل شود. علاوه بر این، نیاز به نصب روتر، سوئیچ، کابل‌ های شبکه و سیستم‌های امنیتی و فایروال‌ ها است

6. پیاده سازی امنیت دیجیتال و فیزیکی

ششمین مورد از چگونگی راه‌اندازی اتاق سرور در مراکز درمانی مربوط به پیاده سازی امنیت دیجیتال و فیزیکی است. به عبارتی نیاز است، تا از تجهیزاتی مثل دوربین‌ های مداربسته، قفل‌ های الکترونیکی، کنترل دسترسی، آنتی ویروس، نرم‌ افزارهای امنیتی و سیستم‌ های تشخیص نفوذ استفاده کرد.

7. تست و ارزیابی عملکرد

آخرین مرحله نیز نوبت به تست و ارزیابی عملکرد اتاق سرور می‌ رسد. در این مرحله شما باید از عملکرد و کارایی صحیح همه تجهیزات مطمئن شده و بررسی‌ های نهایی را انجام دهید.

سخن پایانی

پس از آشنایی با چگونگی راه‌اندازی اتاق سرور در مراکز درمانی باید بتوانید بهترین اتاق را با تجهیزات ایمنی و کامل در مراکز درمانی و بیمارستان‌ ها راه‌ اندازی کنید. در صورت تمایل به خرید بهترین تجهیزات اتاق سرور از جمله؛ انواع رک، نبشی، نگهدارنده، داکت، سنسورها و غیره می‌ توانید محصول مورد نظر خود را از فروشگاه آماد سیستم سفارش دهید.

 مجموعه ما دارای چندین سال سابقه در زمینه طراحی و تولید رک های الکترونیکی خاص است و بهترین محصولات را با کیفیت و ماندگاری عالی به شما عرضه می‌ کند. شما قبل از خرید می‌ توانید به صورت تخصصی درباره چگونگی راه‌اندازی اتاق سرور در مراکز درمانی و لوازم مورد نظر با کارشناسان ما مشورت کنید.